ZoekAlleAanbiedingen.nl

Verre Reizen Aanbiedingen

2630 aanbiedingen gevonden


PENKE - ZoekAlleAanbiedingen.nl

Kan jij een aanbieding niet vinden?

Vertel mij welke aanbieding jij niet kan vinden. Ik ga dan handmatig voor jou zoeken.

1  Vertel mij hieronder wat voor aanbieding jij zoekt.
2  Bevestig je e-mailadres door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
3  Je ontvangt binnen 24u een reactie van mij in je mailbox.
...en ontvang binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Goedkope verre reizen

De dagen dat het maken van een wereldreis alleen voor de rijken onder ons tot de mogelijkheden behoorde, liggen gelukkig al vele jaren achter ons. Natuurlijk, een verre reis maak je vrijwel altijd met het vliegtuig. En een vliegticket kost nu eenmaal een paar centen. Toch is het maken van een verre reis tegenwoordig goed betaalbaar voor de meeste mensen. Er zijn immers veel mogelijkheden om verre reizen met korting te boeken. Wellicht ga je zo’n reis niet jaarlijks maken, maar je kunt jezelf weldegelijk zo nu en dan verwennen.

Goedkope verre reis, je hebt diverse opties

Onder ‘ver’ verstaan wij toch op zijn minst ‘buiten Europa’. Bestemmingen waar je niet zomaar heen vliegt met andere woorden maar waar wel wat ziteelt voor nodig is. Cruciaal voor wat betreft jouw bestemmingskeuze is natuurlijk om eerst goed te bepalen waar jij eigenlijk precies naar op zoek bent. Waar heb je behoefte aan? Zoek je een betaalbare wereldreis dan heb je onder andere de volgende opties:

Verre reis betekent niet per se een lange reis

Wanneer je met het vliegtuig naar een verre bestemming vertrekt dan zul je gemiddeld ongeveer 750 kilometer per uur afleggen. Een wereldstad als New York op zo’n 6.000 kilometer van Amsterdam, daar vlieg je dus in zo’n 8 uur naartoe. In de praktijk hangt de vliegtijd tijdens het maken van een verre reis ook nog af van de weersomstandigheden en de windrichting. Heeft je vliegtuig wind tegen? Dan ga je wat langzamer. Reis je naar Azië, dan zul je naar de meeste bestemmingen al gauw 12 uur onderweg zijn. Enkele reis wel te verstaan.

Een verre reis betekent echter niet dat je daar per se ook lang moet verblijven. Boek bijvoorbeeld een verre reis met korting naar New York van een dag of 5. Exact lang genoeg om de belangrijkste highlights van deze stad te kunnen bezichtigen. Of wat dacht je van een 9-daagse wereldreis naar Thailand voor minder dan € 1.000 per persoon? Gelukkig zijn er ook veel aanbiedingen voor langere reizen waarbij je tijdens je reis meer bestemmingen aandoet. Lekker 3 volle weken of nog langer weg. Dat inspireert en geeft nieuwe energie.

Genieten van een tropische atmosfeer en van de zee

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat wanneer jij er voor kiest om een reis naar een verre bestemming te boeken, je ook iets wilt zien en ervaren wat je in eigen land en zelfs in Europa absoluut niet hebt. Er is niets zo fantastisch om te verblijven in een tropische atmosfeer die totaal anders is dan wat je normaal gewend bent.

Verre reis met korting naar Thailand

Boek bijvoorbeeld een verre reis met korting naar Thailand. Niet alleen biedt deze bestemming je de helderwitte stranden vol palmbomen met bijbehorende parelblauwe zee, maar ook veel tropische natuur. Het landschap in het noorden van Thailand bestaat uit prachtige groene valleien die bezaaid zijn met rijstvelden. De vliegafstand van Amsterdam naar de Thaise hoofdstad Bangkok, die een bezoek overigens ook meer dan waard is, bedraagt nagenoeg 10.000 kilometer. Deze stad is rechtstreeks, dus zonder tussenstop, per vliegtuig bereikbaar in ongeveer 12 uur tijd.

Aanbieding om Dubai verkennen

Dubai is wellicht iets minder tropisch maar daardoor niet minder exotisch. Deze bestemming heeft zich de laatste jaren in rap tempo ontwikkeld tot een toeristisch hoogtepunt waar veel te zien en te beleven valt. Vandaar ook dat je een verre reis naar Dubai tegen aantrekkelijke tarieven kunt boeken. De woestijn rond Dubai kent zijn eigen karakter en biedt ook natuurlijke schoonheid. Is het je daar wat te warm en zanderig, bezoek dan een van de vele fraaie stranden bij Dubai. En vergaap je terwijl je de ruim 800 meter hoge ‘Burj Khalifa’ aanschouwt of andere hoge en moderne gebouwen.

Eindelijk die wereldstad bezichtigen

De gereduceerde tarieven van verre reizen maken het mogelijk om plekken op de wereld te bezoeken die je tot dusverre alleen maar vanuit de boekjes kende. Het voordeel van een stedentrip naar een verre bestemming is dat zo’n reis ook maar enkele dagen kan duren. Boek een stedentrip met korting als extra vakantie, bijvoorbeeld in het najaar of in de Winter.

Kortingen op reizen naar New York

New York is een van die bestemmingen die ieder mens een keer in zijn leven gezien wil hebben. Vanuit Nederland is deze bestemming nog relatief snel bereikbaar. Er zijn veel aanbiedingen beschikbaar van meerdaagse reizen naar New York. Je verblijft dan bijvoorbeeld 4 nachten in een hotel in de wijk Queens. Meestal hoef je niet veel bagage mee te nemen dus inchecken op het vliegveld kan net van tevoren. Ga er gewoon snel een weekje tussenuit. Door de stad zelf verplaats je je heel snel en goedkoop met het openbaar vervoer. De metro is ideaal.

Welkom in Tokyo

Zoek je een omgeving die net iets minder bekend is, gewoon even iets spannender, boek dan een stedentrip naar Tokyo. Het leuke daaraan is dat je niet alleen in een wereldstad terechtkomt met allerlei moderne faciliteiten, maar dat de Japanse cultuur toch ook heel anders is dan die van ons. Toch zul je je weg in een stad als Tokyo heel goed weten te vinden. Boek je wereldreis naar deze stad nu met korting.

Alle verre reizen tegen aantrekkelijke tarieven op een rij

Een reis naar een verre bestemming geeft je een nieuwe blik op de wereld en op de mensen die daar allemaal op wonen. Een wereldreis is uiterst inspirerend, een ervaring die je niet mag missen. Gelukkig zijn veel bestemmingen vandaag de dag goed bereikbaar en bovendien uiterst betaalbaar.

https://zoekalleaanbiedingen.nl/ heeft voor jou alle verre reizen met kortingen en alle aanbiedingen voor reizen naar wereldsteden op een rij gezet. Hier kies je uit vele bestemmingen in alle windrichtingen. Één ding hebben al deze reizen echter met elkaar gemeen: je boekt ze tegen de hoogst mogelijke korting.


Vakantie categorieën met Aanbiedingen:


Zoekalleaanbiedingen.nl gebruikt cookies:   Meer informatie