ZoekAlleAanbiedingen.nl

Actieve Vakanties Aanbiedingen

3587 aanbiedingen gevonden


PENKE - ZoekAlleAanbiedingen.nl

Kan jij een aanbieding niet vinden?

Vertel mij welke aanbieding jij niet kan vinden. Ik ga dan handmatig voor jou zoeken.

1  Vertel mij hieronder wat voor aanbieding jij zoekt.
2  Bevestig je e-mailadres door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
3  Je ontvangt binnen 24u een reactie van mij in je mailbox.
...en ontvang binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Aanbiedingen voor diverse soorten actieve vakanties

Ben je iemand die zich gauw verveelt? Dan lijkt vakantie vieren in eerste instantie niks voor jou te zijn. Veel mensen gaan toch vooral met vakantie om van de zon te genieten en uit te rusten. Gelukkig zijn er echter ook veel actieve vakanties te boeken. Je hoeft dan geen moment stil te zitten maar bent de hele dag lekker bezig. En nog meer goed nieuws: boek je een actieve vakantie op Zoekalleaanbiedingen.nl, dan maak je ook nog eens aanspraak op verbazend hoge kortingen.

Actieve vakanties waarbij je rondreist

Bij sommige actieve vakanties draait het vooral om de manier waarop je je verplaatst. Je reist op een specifieke manier van plek naar plek. Er zijn diverse mogelijkheden om dergelijke goedkope vakanties te boeken.

Aanbiedingen voor een wandelvakantie in de Alpen

Ben je een fervent wandelaar? Dan is een wandelvakantie ideaal voor jou. Zo kun je bijvoorbeeld een huttentocht maken in de Zwitserse of Oostenrijkse alpen. Je slaapt dan elke avond op een andere plek. Overdag leg je een afstand van 25 tot 30 kilometer te voet af. Het is de uitdaging waar het allemaal om draait. Want je gaat regelmatig flink berg op en berg af. En hoogtevrees kun je maar beter niet hebben. Onderweg geniet je van geweldige vergezichten en kom je op plekken waar de meeste toeristen geen weet van hebben. Een wandelvakantie in de bergen kan met behoorlijke kortingen geboekt worden. Je verblijft dan ook soms in accommodaties op meer dan 2.500 meter hoogte die wat primitiever van aard zijn. Maar daardoor is het daar des te gezelliger. Meestal wandel je in een groep. Maar geen zorgen want de reisorganisatie zal er voor zorgen dat er iedere avond een warm bedje en een maaltijd voor jou gereserveerd zijn.

Fietsvakantie in Drenthe

Ook dichter bij huis kun je prima een actieve vakantie boeken. Hoge bergen kom je dan niet tegen. Wel uitgestrekte natuurgebieden. En het is heerlijk om daar doorheen te fietsen. De provincie Drenthe is een van dé natuur provincies van ons land. Geniet per fiets van de uitgestrekte heidegebieden die in het najaar prachtig paars bloeien.
Je boekt tegen een aantrekkelijk tarief een actieve vakantie van 5 of 6 dagen waarbij je je je dagelijks per fiets naar een ander hotel verplaatst. Alleen het ontbijt is standaard inbegrepen maar wanneer jij dat wilt kun je natuurlijk ook een all inclusive reis boeken. Het diner wordt dan elke avond voor je geserveerd. Bij dergelijke actieve fietsvakanties neem je in principe je eigen fiets mee. Maar natuurlijk kun je ook een e-bike tegen een aantrekkelijke meerprijs huren. Maak je geen zorgen over je bagage. Die wordt elke dag door de reisorganisatie naar het volgende hotel gebracht.

Taalreizen met aantrekkelijke kortingen

Een bijzondere vorm van een actieve vakantie is de taalreis. De activiteit is dan niet fysiek van aard maar juist geestelijk. Er zijn veel aanbiedingen voor taalreizen die allemaal van elkaar kunnen verschillen qua opzet. Vaak krijg je dagelijks klassikaal les van native speakers. Maar het draait niet alleen om de schoolbanken maar ook om de praktijk. Daarom bieden veel reisorganisaties ook taalreizen aan die bol staan van de excursies die zijn inbegrepen of waar je met fikse korting aan deel kunt nemen. Soms is er sprake van een rondreis. Op die manier kun jij je talenkennis al direct in de praktijk brengen en leer je ook veel ten aanzien van de cultuur van een land waar de taal die jij wilt leren gesproken wordt. Vergroot je kennis van het Spaans, Engels, Frans of Portugees en boek direct een actieve vakantie in de vorm van een taalreis met korting.

Goedkope actieve vakanties waarbij je op één plek blijft

Er zijn ook actieve vakanties waarbij je steeds op één en dezelfde plek blijft. We noemen er 2.

Een zeilvakantie in Friesland

Ben jij verknocht aan het zeilen? Of wil je het juist graag leren? Kies dan voor een aanbieding voor een actieve vakantie in de vorm van een zeilvakantie. Je bevaart enkele van de vele Friese meren en leert steeds meer over de zeilsport. Voor de inwendige mens en overnachting is steeds gezorgd.
Overigens zijn er ook actieve zeilvakanties waarbij je wel van locatie naar locatie zeilt, met name in het buitenland trouwens. Ben je wat meer ervaren dan kun je zelfs gaan varen met een boot waarop je ook kunt blijven overnachten. Bekijk direct of er momenteel actuele deals zijn voor zeilvakanties op deze website. 

Een stedentrip naar Beijing

Kras stervakanties is een van de reisorganisaties die zich onderscheiden met hun aanbod van actieve vakanties in de vorm van georganiseerde stedentrips. Boek bijvoorbeeld een reis naar Beijing, de hoofdstad van China. Een Nederlandstalige gids helpt je bij het inchecken in je hotel en neemt je mee naar de beste restaurants. Qua verblijf is China erg goedkoop. Je reist in een groep en bezoekt samen met de gids de fraaiste bezienswaardigheden in de stad. Alles is voor je geregeld en de bus staat telkens weer voor je klaar. Desondanks is dit een vrij ultieme vorm van actieve vakantie. Je gaat meer zien dan je ooit eerder tijdens een stedentrip hebt gedaan.

Ook actieve gezinsvakanties in de aanbieding

Heb je als ouder geen zin om je kroost gedurende de hele vakantie zelf te entertainen, kies dan voor een actieve gezinsvakantie. In dat geval wordt het entertainment voor je geregeld. Een actieve vakantie met volledig georganiseerde dagprogramma’s met betrekking tot kanoën, raften, zeilen, klimmen en canyoning is ideaal voor een gezin met pubers. De kids krijgen niet eens tijd om te klagen.

Wat dacht je van een last minute skivakantie

De meest gangbare actieve vakantie kennen we natuurlijk allemaal. En vrijwel iedereen heeft die al wel eens beleefd. Ook een skivakantie is geschikt voor het hele gezin. Ben je echter in de gelegenheid om buiten de schoolvakanties te gaan, dan kun je gaan skiën tegen flinke kortingen. Toch in het hoogseizoen maar prijsbewust? Maak dan gebruik van vroegboekkorting of boek een last minute actieve skivakantie. Met de deals voor actieve vakanties van zoekalleaanbiedingen.nl verveel je je geen moment

Zoals je ziet zijn er veel verschillende invullingen voor een actieve vakantie mogelijk. Waar jij voor kiest, dat hangt wellicht af van je gezinssituatie, je leeftijd en vooral je behoeften. Zoekalleaanbiedingen.nl struint continue het internet af op zoek naar de beste deals voor allerlei soorten actieve vakanties. Een actieve vakantie tegen een aantrekkelijke prijs, die boek je hier!


Vakantie categorieën met Aanbiedingen:


Zoekalleaanbiedingen.nl gebruikt cookies:   Meer informatie