ZoekAlleAanbiedingen.nl

Busreizen Aanbiedingen

147 aanbiedingen gevonden


PENKE - ZoekAlleAanbiedingen.nl

Kan jij een aanbieding niet vinden?

Vertel mij welke aanbieding jij niet kan vinden. Ik ga dan handmatig voor jou zoeken.

1  Vertel mij hieronder wat voor aanbieding jij zoekt.
2  Bevestig je e-mailadres door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
3  Je ontvangt binnen 24u een reactie van mij in je mailbox.
...en ontvang binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

De beste aanbiedingen voor busreizen

Wil je op vakantie maar heb je geen zin om zelf te rijden en heb je vliegangst? Een busreis brengt dan uitkomst. Met de bus reis je ongeveer net zo snel als met de auto. Je hebt meer beenruimte dan wanneer je vliegt en kunt bovendien onderweg op zijn tijd een luchtje scheppen tijdens tussenstops. Busreizen zijn heerlijk relaxed en ook nog eens overwegend goedkoop. Boek je je vakantie via deze website dan kun je bovendien rekenen op extra kortingen.

Deals voor verschillende soorten busreizen

De hedendaagse touringcars zijn modern. Je hebt genoeg beenruimte, airco en verlichting zijn aanwezig en als je moe bent kantel je je stoel in ligpositie. Jezelf vervelen hoef je je geen moment want vrijwel altijd is er video aan boord. Wanneer je kiest voor een verdere bestemming dan wisselen de buschauffeurs elkaar dikwijls af. Op die manier ben je sneller waar je wezen moet. Terwijl de ene chauffeur de bus bestuurt zorgt de ander voor het wel en wee van de gasten. Kopje koffie of soep mevrouw? De buschauffeur is vrijwel altijd goed ingelicht over de bestemming en de route daarnaartoe en fungeert daardoor ook als een soort reisgids. Soms echter rijdt er een specifieke gids mee die de reizigers informeert.

Reis je met de bus dan heb je diverse opties zoals:

Goedkoop een dagje of weekendje naar Londen of Parijs met de bus:

Londen en Parijs zijn heerlijke steden om te bezoeken in het voorjaar maar vooral rond kersttijd. Vanuit Utrecht is de afstand naar beide bestemmingen ongeveer 500 km. De busreis naar Londen neemt in de regel echter iets langer in beslag omdat je met de bus de trein of de boot op moet. In Engeland hoef je je echter geen zorgen te maken over het linksrijdende verkeer. Jouw ervaren buschauffeur is er volledig aan gewend. Er zijn aantrekkelijk aanbiedingen van busreizen naar beide steden waarbij je maar een paar tientjes kwijt bent. Meestal ga je dan maar een dag. Dat betekent vroeg op en zeer laat thuis. Je wordt door de buschauffeur afgezet op een centraal punt in de stad en hebt vervolgens de hele dag om die stad te verkennen.

Is dat niet wat jij onder ‘vakantie’ verstaat omdat het zo intensief is? Boek dan een meerdaagse busreis. Ook die zijn in de periode voor kerst met aantrekkelijke kortingen te boeken. Veel busmaatschappijen willen immers niet dat hun bus in de wintermaanden te lang stil staat en bieden daarom aantrekkelijke kortingen. Overdags word je naar diverse bezienswaardigheden in de stad gereden. Kies je voor een last minute optie dan ben je voor een meerdaagse stedentrip naar zo’n wereldstad vaak niet meer kwijt dan voor een eendaagse reis.

Busreizen naar de zon, extra goedkoop in het laagseizoen:

Niet iedereen rijdt graag met de auto naar zijn of haar vakantiebestemming, ondanks dat dat meestal de meest kostenbesparende optie is. Busreizen naar de zon zijn echter ook goedkoop, zeker wanneer je ze boekt buiten het hoogseizoen. Veel mensen zien op tegen een autorit van meer dan 1.500 kilometer naar het zonnige zuiden. Zeker wanneer je vooral gaat om op het strand te liggen is mobiel zijn ter plekke ook minder belangrijk.

In zo’n geval boek je gewoon lekker een goedkope busreis naar Salou in het najaar. De temperatuur is dan vaak nog ruim boven de 20 graden. In een uurtje of 15 ben je op je bestemming. Je hoeft er niets voor te doen. Voor eten en drinken onderweg is door de reisorganisatie gezorgd. Op je bestemming kun je kiezen voor een goedkoop verblijf op basis van logies. Omdat reizen in deze tijd van het jaar echter toch al wat goedkoper zijn, kun je jezelf juist ook een all-inclusive busreis gunnen. Er zijn genoeg deals voor all-inclusive busreizen te vinden via deze website. Je eet je buikje dan 3X per dag rond.

Rondreizen met de bus naar Griekenland:

Wil jij wel wat zien tijdens je vakantie? Kies dan voor een rondreis met de bus! Onder andere de aanbiedingen voor rondreizen met de bus naar Griekenland zijn heel aantrekkelijk. Dat land biedt je een combinatie van zon, strand, gastronomie en natuurlijk cultuur. Griekenland is een goedkoop land en dat zorgt ervoor dat een dergelijke busreis ook zeer goed betaalbaar is. Enkele highlight:

​Tijdens zo’n rondreis reis je met een groep. Dat is gezellig want je hebt aanspraak. De chauffeur kent de beste plekken voor het avondeten. Alles is bij de aantrekkelijke boekingsprijs inbegrepen. Wil je de maximale korting op je busreis bedingen, kies dan voor vroegboekkorting of boek een last minute busreis. In dat laatste geval is het natuurlijk wel de vraag of er nog plaats is. Maar er zijn altijd aantrekkelijke en goedkope last minute busreizen naar andere bestemmingen beschikbaar via deze website.

Goedkope busreis in eigen land

Is lang in de bus zitten niets voor jou, maar spreken de overige voordelen, waaronder de aantrekkelijke prijzen van busreizen jou wel aan? Kies in dat geval voor een busreis door eigen land. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de highlights van de regio Zuid-Limburg te ontdekken? Ga een middagje shoppen in de prachtige stad Maastricht, geniet van de geweldige vergezichten die het heuvelland biedt en bezoek de Limburgse mijnen en grotten. Een meerdaagse reis naar deze regio brengt je naar geweldige, sfeervolle hotels. Lange afstanden leg je niet af. Deze kant van Nederland zag je nog nooit. Bekijk de aanbiedingen direct!

Busreizen met fikse kortingen boek je via zoekalleaanbiedingen.nl

Reizen met de bus is heel ontspannen. Je bent mobiel, kunt overal komen maar het kost je allemaal geen moeite. Busreizen zijn bovendien goedkoop. Desondanks word je als een vorst of vorstin behandeld. Het sociale aspect tijdens een dergelijke reis in de vorm van het contact met chauffeurs, begeleiders en medereizigers maakt deze vorm van reizen extra leuk. Zoekalleaanbiedingen.nl verzamelt voortdurend de beste deals ten aanzien van busreizen voor jou. Of je nu ver weg wilt of dichtbij huis wilt blijven. Of je nu lang gaat of maar een paar dagen. De aantrekkelijkste aanbiedingen voor elk type busreis vind je alleen op deze website.


Zoekalleaanbiedingen.nl gebruikt cookies:   Meer informatie