ZoekAlleAanbiedingen.nl

Pizza Aanbiedingen

10 aanbiedingen gevonden


PENKE - ZoekAlleAanbiedingen.nl

Kan jij een aanbieding niet vinden?

Vertel mij welke aanbieding jij niet kan vinden. Ik ga dan handmatig voor jou zoeken.

1  Vertel mij hieronder wat voor aanbieding jij zoekt.
2  Bevestig je e-mailadres door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
3  Je ontvangt binnen 24u een reactie van mij in je mailbox.
...en ontvang binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Vanavond lekker pizza eten met een mooie kortingsdeal?

Wat staat er op jouw menu vanavond? Aardappels wellicht? Een rijstgerecht? Of een verse salade uit de supermarkt? Ben je soms fan van pasta’s? Mogen wij misschien eens een ander voortreffelijk gerecht suggereren? Wat dacht je ervan om vanavond een heerlijke pizza te eten? Pizza is een lekkere maar goedkope maaltijd. En als je gebruik maakt van de aanbiedingen op Zoekalleaanbiedingen.nl, dan bespaar je nog eens extra geld op je pizza. 

De geschiedenis van pizza

Nee, pizza is van oorsprong niet typisch Italiaans. Ronde broodgerechten worden al vanaf het begin der tijden gemaakt in vrijwel alle landen rond de Middellandse Zee. Ook in Turkije is men bekend met ronde broden en het Joodse Matses Brood is tevens niet hoekig. Maar zelfs de Noorse Vikingen vervaardigden platte, ronde deegbodems waarop allerlei ingrediënten werden gedaan die werden meegebakken in speciale ovens. Voor het jaar 1600 werd nog geen melding gemaakt van pizza in Italië. Maar vanaf die tijd kreeg de pizza wel steeds meer bekendheid in het Zuid-Italiaanse Napels. Het werd gezien als een goedkoop en betaalbaar boerengerecht. Niets culinairs in elk geval.

De pizza zoals wij die vandaag de dag kennen met zijn dikke bodem en overdadige versiering met allerlei ingrediënten, is eigenlijk in Amerika ontstaan. Zulke mega-pizza’s ontstonden pas nadat een groot aantal Italianen daar in de 2e helft van de 19e eeuw naartoe geëmigreerd zijn. Amerikanen houden van veel en groot, dat zul je wel weten. Zowel in Italië als in het buitenland is het daarna snel gegaan met de populariteit van de pizza. Niet alleen is het een gevarieerd en lekker gerecht. Een pizza is ook goedkoop. Helemaal trouwens als je hem gaat eten door gebruik te maken van een de kortingsdeals die je zult vinden op deze website. 

Een pizza met korting eten in een restaurant, afhalen of laten bezorgen

Over het algemeen wordt pizza in Nederland beschouwd als een vorm van fastfood. Je krijgt slechts één gerecht op je bord en daar moet je het dan maar mee doen. Dat vormt geen basis voor een lange avond tafelen. Pizza is daarom redelijk goedkoop. Toch zijn er tegenwoordig ook veel pizzeria’s die zich in een wat hoger segment positioneren. Zij  onderscheiden zich met name doordat zij versere en luxe ingrediënten gebruiken. En je drinkt er in dat soort zaken ook een net wat exclusiever rood wijntje bij. Maar een goedkope pizza in een klein tentje na een avondje stappen kan ook prima smaken hoor.

Pizza is trouwens ook ideaal om af te halen of te laten bezorgen. Er zijn regelmatig aanbiedingen waarbij je pizza gratis wordt bezorgd. Eet hem gewoon uit de doos, dan hoef je niet eens af te wassen naderhand. Pizza kent een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een hele pizza is in de regel meer dan genoeg voor één persoon, terwijl die maaltijd maar een paar euro kost. Vergelijk dat maar eens met de kosten voor een maaltijd in een ander restaurant. En anders dan in geval van typisch fastfood, krijg je er op je pizza ook nog wat vitamientjes van groenten en dergelijke bij. Wist je dat er tegenwoordig ook bloemkool pizza bestaat. De speciale pizza bodem van bloemkool is veel gezonder dan die van een normale pizza en net zo knapperig. Met zo’n bodem en de juiste verse ingrediënten, wordt het echt een gezonde maaltijd. Zowel goed als goedkoop dus, zo’n pizza-deal. Wat wil je nog meer?

Goedkope pizza’s in alle smaken

Het leuke aan pizza is dat pizza’s in allerlei soorten en smaken verkrijgbaar zijn. Eigenlijk kun je alles op je pizza laten doen wat je maar wilt. Er zijn vegetarische pizza’s maar ook pizza’s met vis of vlees. Een pizza bevat eigenlijk altijd groenten zoals paprika en tomaat. En soms zit er zelfs fruit op, denk maar aan ananas. En natuurlijk bevat de pizza altijd een laag tomatensaus en kaas. Maar elke specifieke kaassoort geeft de pizza een unieke smaak. Er is altijd wel een bepaald type pizza in de aanbieding bij een pizzeria bij jou in de buurt.

Bestel een pizza Margherita met fikse korting

De pizza Margherita is een van de bekendste pizza soorten. Deze bevat tomaat, mozzarellakaas en het kruid basilicum. Natuurlijk met een flinke laag verse tomatensaus op de bodem.

Pizza Quattro Formaggi, nergens ander zo goedkoop

De pizza Quattro Formaggi is een andere klassieker. Die bevat maar liefst 4 verschillende kaassoorten namelijk gorgonzola, mozzarella, pecorino en taleggio. Het kan zijn dat je in Nederland wel eens een ander kaasje op je Quattro Formaggi krijgt. Maar het zijn er altijd 4. Bestel hier jouw pizza Quattro Formaggi met korting!

Pizza Calzone, sluit hier jouw pizza-deal

Ga jij toch voor de pizza met vlees erop? De Calzone bevat naast tomaat, mozzarella en champignons ook heerlijke (Parmezaanse) ham. Zo’n beetje de hele schijf van 5 zit op deze pizza. Zijn pikante broertje heet de Diavola. Daarbij is de ham vervangen door pikante salami. 

Aanbiedingen van vis-pizza’s

Dat Napels aan de kust ligt zal zeker meegespeeld hebben in de ontwikkeling van de pizza. Hier zijn namelijk ook veel versies bedacht waarbij allerlei soorten vis worden toegepast als topping. Dat smaakt dan toch weer net wat anders. Wat dacht je van ansjovis, inktvis of garnalen? Of neem gewoon al die vissoorten op jouw pizzaatje vandaag.

Maatwerk pizza’s maar heel goedkoop

Dat is het leuke van de pizza, je kunt hem op maat laten samenstellen. Er is geen pizzabakker die jou uitlacht wanneer jij je lijstje met gerechten opnoemt die je er allemaal op zou willen. Nog nooit heeft iemand die specifieke pizza genuttigd. Jij bent de eerste. Veel pizzeria’s hebben vaste dagen waarop ze aantrekkelijke aanbiedingen hebben. Je kent dat wel ‘op dinsdag alle pizza’s voor maar 5 Euro’. Leuke deal, voor zo’n bedrag kun je gewoon niet zelf in de keuken gaan staan. Sommige pizzeria’s bieden op bepaalde dagen korting op specifieke soorten pizza’s. De gedachte is natuurlijk dat wanneer er veel van een bepaalde pizza wordt geconsumeerd, dat de ingrediënten daarvoor dan ook grootschalig kunnen worden ingekocht. Dat is natuurlijk goedkoper. Zo blijft er voor de pizzabakker, ondanks dat zijn pizza die dag zo goedkoop is, ook nog wat aan de strijkstok hangen. Dat is wel zo eerlijk.

De beste pizzadeals vind je op Zoekalleaanbiedingen.nl

Wil jij weten welke pizzeria’s bij jou in de buurt de interessantste aanbiedingen hebben vandaag? Wil jij weten waar jij op welke dagen pizza’s kunt kopen met flinke korting? Zoek dan op onze website Zoekalleaanbiedingen.nl naar de deals van pizzeria’s bij jou in de buurt. Zoekalleaanbiedingen.nl, het startpunt voor het vinden van de goedkoopste adresjes waar je de lekkerste pizza’s kunt bestellen.


Bekijk Pizza Aanbiedingen per plaats:


Zoekalleaanbiedingen.nl gebruikt cookies:   Meer informatie